vrijdag 24 februari 2012

Keep Calm and Carry On

Poster in 4 kleuren
"Keep Calm and Carry On": de oorsprong van deze tekst ligt al in 1939, tijdens het begin van de Tweede Wereldoorlog toen de Britse regering deze tekst op een propaganda poster zette, om de moreel van het Britse publiek te verhogen in het geval van een invasie.

(bron: Wikipedia)
Flight Bag in 4 kleuren

Als groot Engeland liefhebber zie ik deze spreuk al jaren voorbij komen als ik in Engeland ben: op posters, op mokken, op t-shirts... Het leek me dan ook geweldig om ook een aantal van deze artikelen te kunnen verkopen  op Stip & Bloem . En dat is gelukt! Het was nog heel moeilijk om een keuze te maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor tassen in diverse kleuren en uitvoeringen, iPad en iPhone cases, een muismat, posters, muurstickers, (ansicht)kaarten en een klein blikje met pepermuntjes.


Van sommige artikelen is de voorraad beperkt, maar komende week plaats ik de volgende order al weer. Heb je zelf verzoekjes? Mail me dan, dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Je vindt de nieuwe collectie hier.

Geniet van je weekend!



zondag 19 februari 2012

Liebster Award

Dit weekend ontving ik de Liebster Award van Esmee Styling. Wat ontzettend leuk, mijn eerste award!

Deze award is een soort kettingbrief onder bloggers. Het heeft tot doel om blogs met minder dan 200 volgers onder de aandacht te brengen. Je krijgt de award van een collega blogger die jouw blog de moeite waard vindt en je extra aandacht wil geven.

De regels:
- Zet de award op je blog.
- Vermeld de gever van de award, natuurlijk met link.
- Geef, als je dit wilt, de award door aan 5 bloggers van jouw keuze. Dit doe je door hun blog met link te vermelden.

Er zijn zoveel leuke blogs die ik graag volg, maar aan deze blogdames geef ik de award  graag door!

- Leuke Lintjes
- Jojojanneke
- Pinka Collection
- Koozie Lifestyle
- Fiedelientje

Veel leesplezier!

donderdag 16 februari 2012

Genieten...

Vandaag was een drukke dag, maar wel een hele productieve. Om een uur of half negen zwaaide ik mijn afhaalklant uit en nu... is de rest van de avond voor mij. Warme chocomelk uit Engeland, Jeanne d'Arc living, kaarslicht.... ik ben er even niet!


woensdag 15 februari 2012

Rommelige weken...

Het zijn hier rommelige weken.... Onze dochter Megan is inmiddels al anderhalve week ziek thuis. Na een week zijn we toch maar even naar de huisarts geweest, waar bleek dat ze een longontsteking had opgelopen. Dat wordt dus antibiotica en uitzieken. Op dat soort momenten ben ik héél blij dat ik thuis werk! Natuurlijk vraagt ook dat wat aanpassingen. Omdat mijn werkkamer op zolder is, vind ik het niet zo prettig om daar nu achter mijn naaimachine te zitten, terwijl zij beneden op de bank ligt. Ook al is ze al bijna 10, gezellig is dat natuurlijk niet. Ik probeer dus zoveel mogelijk werk beneden te doen: stoffen snijden, administratie, inkopen, promotie, genoeg te doen! 

En zo dan heb je ineens tijd om die doos met mooie kannen en ander emaille eens op de foto te zetten! Stip & Bloem had al emaille van Clayre & Eef in het assortiment, maar helaas is die serie door Clayre & Eef uit de collectie gehaald. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief, en dit is het geworden: 



Prachtig in een landelijke keuken, maar ik gebruik de kannen zelf ook als vaas. Je vindt de serie hier in de webshop. 

Tot de volgende blog!


dinsdag 7 februari 2012

Natte neus, droge lippen?



Vanmiddag was ik bezig om 50 traktatiezakjes te naaien, en dan dwalen je gedachten wel eens af. Zo kwam ik op dit leuke idee: een winterse giftset voor als je een natte neus en droge lippen hebt :-)
Het bestaat uit een handig zakdoekhoesje, gemaakt van Tilda stof. Het wordt geleverd inclusief zakdoekjes, en zijn die op? Dan vul je het eenvoudig weer bij. Daarbij een heerlijke Cath Kidston lipbalm voor de droge lippen, zo kom jij de winter wel door!

Ook leuk voor een verkouden vriendin, buurvrouw of moeder natuurlijk. Als je dit setje als cadeautje wilt versturen, kan ik er eventueel ook een kaartje bij schrijven.

Nu in de webshop, voor het leuke prijsje van € 7,50 in plaats van € 10,95. Het past door de brievenbus.

maandag 6 februari 2012

Seizoenen

Het is een rommelige week in huize Stip & Bloem. Bryan, mijn man, zit tussen 2 freelance opdrachten in en is dus een weekje thuis. En Megan is niet helemaal fit, dus ook die is vandaag thuis. En ook al werk ik wel gewoon door, toch kun je dan je draai niet zo goed vinden. En inspiratie voor een nieuwe blog heb ik al helemaal niet... 

Zal ik dan maar gewoon wat mooie foto's laten zien? Deze heeft Bryan dit weekend gemaakt bij de Westeinderplassen. Prachtig toch? 



En ook al vind ik de winter prachtig en kan ik er ook echt van genieten, toch verlang ik stiekem al naar de lente. Vorige week werd ik verwend met dit servies van Room Seven. Ik ben er zo blij mee! Het staat op mijn theekastje en ik kan mijn ogen er nog steeds niet vanaf houden... Ik krijg er echt een voorjaarsgevoel van. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog steeds geen thee uit heb gedronken, maar dat ga ik vanavond doen! En dan gebruik ik dat kleine schaaltje voor wat roze/witte M&M's uit de M&M's store in Londen :-)

Ieder seizoen heeft voor mij zijn charme. Nu genieten we nog even van de winterse taferelen, maar ik hoop ook snel van de lente te kunnen genieten! 

Een fijne avond!
Lieve groet,
Wendy