vrijdag 25 januari 2013

(s)Tip! van de Week! Clayre & Eef knuffelhaasjes

Het is al weer tijd voor een nieuwe (s)Tip! van de Week! De komende week zijn deze lieve Clayre & Eef knuffelhaasjes afgeprijsd van € 7,25 naar € 5,=. Verkrijgbaar in 3 kleuren en met veilige geborduurde snoetjes. Ze passen door de brievenbus, dus ook heel geschikt als kraamcadeautje!


Verder was ik deze week druk met het fotograferen van nieuwe artikelen en het plaatsen in de webshop. Ik heb niet alles af kunnen krijgen, maar er is toch al een hele mooie update geplaatst. 

Een greep uit de nieuwste voorraad: 

Grote metalen harten van Clayre & Eef, voor slechts € 4,95 per stuk (brievenbuspost).

Nieuwe kastknopjes: delftsblauw porcelein en brocante metalen knopjes. 

En tot slot deze schattige deurbordjes voor de baby- of kinderkamer.

Alle nieuwe artikelen vind je hier. En de (s)Tip van de Week! vind je hier.

Een fijn weekend allemaal!

vrijdag 18 januari 2013

(s)Tip van de Week! ... polkadot messengerbag


Vandaag is er weer een nieuwe (s)Tip van de Week! online gezet. Deze week heb ik gekozen voor deze vrolijke polkadot messengerbag van Die Spiegelburg. De ideale werktas (want er past een grote ordner in). Of een ruime handtas voor die dames die net als ik altijd van alles mee willen nemen. Of een vrolijke schooltas voor wat grotere meiden.

De tas heeft 2 voorvakken, een afneembare en verstelbare schouderband en een handvat.

De komende week met 25% korting, dus geen € 39,95 maar slechts € 29,95. Kijk dan ook meteen even naar die leuke bijpassende portemonneetjes en sleutelhangers!

Je vindt de (s)Tip van de week hier in de webshop.

Een fijn weekend alvast!

maandag 14 januari 2013

Terug van weggeweest!

Vanmorgen was ik bij de groothandel en .... daar waren ze weer! 2 van mijn best lopende artikelen, die een tijdje niet leverbaar waren.

Allereerst: de trapmand waar ik al eerder over blogde. Je bestelt hem hier.En ook de mokkenboom, die eigenlijk pas weer in februari leverbaar zou zijn, stond er weer volop! Deze bestel je hier.


Beide artikelen zijn nu dus weer bij mij op voorraad. En die mokkenboom? Die is natuurlijk geweldig met het nieuwe Clayre & Eef servies wat ik afgelopen vrijdag fotografeerde!
Buiten dwarrelen momenteel de sneeuwvlokjes naar beneden, maar als ik naar deze foto's kijk, voel ik toch echt dat het voorjaar er aan komt. 

Een fijne dag!

vrijdag 11 januari 2013

(s)Tip van de Week!

Cath Kidston keukenschortMet ingang van vandaag komt er iedere vrijdag een (s)Tip van de Week! op de website. Eén artikel (of artikelgroep) staat dan een week lang in het zonnetje, met bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting, gratis verzenden, of een cadeautje.

Deze (s)Tip van de Week! wordt op vrijdagochtend online gezet op de website, op Facebook, Twitter en op deze blog. Er worden géén extra nieuwsbrieven voor verzonden.

Als eerste (s)Tip van de Week! heb ik gekozen voor dit prachtige Cath Kidston schort. Het schort is gemaakt van afneembaar materiaal en heeft 2 grote zakken. Kun je (net als ik) bijvoorbeeld je mobiel tijdens het koken bij je houden... Nu maar liefst met 25% korting! Er zijn 2 dessins en voor beide dessins geldt: er is een beperkte voorraad, dus OP=OP. Je vindt het schort hier in de webshop. 

Ik wens je alvast een fijn weekend!

dinsdag 1 januari 2013

Happy New Year!


Op de allereerste dag van 2013 wil ik jullie allemaal een heel gelukkig en liefdevol 2013 wensen. May all your dreams come true!

Ik geniet nog een paar dagen van de Kerstvakantie. Deze dagen gebruik ik voor het afronden van de voorraadtelling en de eindejaarsadministratie. Ook staan er nog flink wat artikelen die nog gefotografeerd moeten worden. Er komt een prachtig servies van Clayre & Eef op de site, ook hiervan wil ik nog even mooie foto's maken.

Je kunt nog t/m zondag 6 januari shoppen met 10% korting. Gebruik hiervoor code "kerstvakantie". Alle bestellingen worden vanaf maandag 7 januari weer verzonden.

Ik wens jullie een fijne dag, zodra het complete servies gefotografeerd is meld ik mij weer!

Lieve groet, Wendy