maandag 19 maart 2012

Nieuwe tas voor een nieuw neefje

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ik tante van een lief klein neefje: Steijn. Steijn is het eerste kindje van mijn zus en haar vriend en al was ik al tante via mijn schoonfamilie: van je eigen zus is het inderdaad anders!

Het was voor ons allemaal een grote verrassing of het een jongen of een meisje zou worden, dus veel kon ik niet voorbereiden.

In de nacht van donderdag op vrijdag kwam na lang wachten dan eindelijk het verlossende telefoontje: het is een jongen! Nadat ik de volgende ochtend had gecheckt of het kindje Stijn of Steijn (net als onze achternaam) heette, ben ik vrijdag meteen aan de slag gegaan. Deze lieve Woodland stof  bestelde ik een tijdje geleden in Amerika. Deze stof is echt wat voor mijn zus: ze is gek op egeltjes, eekhoorntjes en konijntjes. De stof is er ook in meisjesuitvoering, deze komt later op de site.

De reacties waren heel positief, er zijn veel Stip & Bloem flyers uitgedeeld aan de verpleegsters in het ziekenhuis en ook de familie en vrienden waren enthousiast.

Dus.... deze tas is nu ook te bestellen in de webshop! De meisjesvariant volgt later, hier alvast een voorproefje van de stof.

Vorige week zijn er trouwens weer veel nieuwe artikelen online gezet. Onder andere de prachtige bakjes die je bovenaan in de header ziet. Super om mee te decoreren! Snel een kijkje nemen dus!
1 opmerking:

Door Jolanda zei

Wendy, gefeliciteerd nog met je neefje, wat een prachtige spulletjes heb je voor hem gemaakt! Geniet van dit lenteweekend!