dinsdag 4 december 2012

Goodiebags, cadeaubonnen en meer.

De laatste weken was het een beetje stil op mijn blog. De Leeuwenhorst Winterfair en het open huis bij Echt Studio hebben veel van mijn tijd in beslag genomen. Ook in de webshop was het erg druk, en daar ben ik natuurlijk enorm blij mee! Het bloggen heb ik daardoor wel een beetje verwaarloosd.

De Sintdrukte is inmiddels voorbij, ik maak me nu op voor de Kerstbestellingen. Bestel je in de periode tot aan Kerst voor meer dan 25 euro en word je bestelling met pakketpost verzonden, dan ontvang je gratis een leuke goodiebag! In deze goodiebag vind je wat leuke cadeautjes namens Stip & Bloem, plus wat goodies van collega webshops. Je hoeft alleen maar "goodiebag" te vermelden in het opmerkingenveld en je vindt het tasje bij je bestelling.

Verder kun je je aankopen uiteraard door Stip & Bloem als cadeautje in laten pakken. Kijk hiervoor even in de rubriek cadeauservice.


En weet je echt niet wat je moet geven? Denk dan eens aan een cadeaubon. Deze kan per post verzonden worden (en dan pak ik hem uiteraard leuk in met een extraatje), maar ook digitaal voor de last-minute shoppers. 


Tot slot wens ik degenen die Sint vieren een hele fijne pakjesavond! 

Liefs,
Wendy

Geen opmerkingen: