donderdag 5 februari 2015

Tassen, portemonnees, sjaaltjes

Zoals zoveel vrouwen ben ik gek op mooie tassen, leuke portemonnees en sjaaltjes. Inmiddels heb ik dan ook een hele verzameling. Ook voor de webshop ben ik altijd op zoek en de afgelopen week heb ik weer mooie items toegevoegd.

Van deze tas was ik zelf meteen weg. Het materiaal, de kleuren, de veelzijdigheid. Echt een tas voor mij! Deze tas heeft een uitneembare binnentas, waardoor je dus eigenlijk 2 tassen in één hebt. Hij komt compleet met 3 hengsels (waarvan 2 afneembaar). Voor mij ideaal: in de binnentas heb ik mijn portemonnee, mijn mobieltje en sleutels en in de grotere tas zit mijn toilettasje, agenda en al die andere spullen die je wel nodig hebt, maar niet waardevol zijn. Ga ik even snel de post wegbrengen, dan pak ik de binnentas uit de grote tas en ik heb het belangrijkste bij me.

De tas is er in 5 kleuren en kost slechts € 37,95. Wat ik geen geld vind voor zo'n veelzijdige tas.

Je vindt ze hier in de webshop.


En dan portemonnees... inmiddels heb ik een la vol en steeds wissel ik af. Dan weer een grote, dan weer een kleintje. Ik kan ze gewoon niet weerstaan en Shagwear maakt het er niet makkelijker op. Deze kwamen vorige week binnen, en zeg nou zelf: zijn ze niet leuk?
Je vindt ze hier in de webshop.Deze portemonnees had ik ook al een tijdje op het oog: prachtige kleuren, echt leer en hippe sterren studs. Het is een flinke portemonnee, ideaal als je graag al je pasjes en bonnetjes bij elkaar houdt. € 29,95 kosten ze, een mooie prijs voor zo'n royale echte lederen portemonnee!
Je vindt ze hier in de webshop.
Tot slot... sjaaltjes. Dik, dun, met stipjes, met sterretjes, effen, ze zijn allemaal te leuk en ook hier shop ik dus regelmatig bij mezelf. De wintersjaals hangen nu nog aan de kapstok, maar ik heb al zo'n zin in frisse voorjaarskleurtjes!

Bekijk alle sjaaltjes hier.

Zie ik je in de webshop of in de showroom? Je bent van harte welkom!

Geen opmerkingen: