maandag 5 december 2011

Kerstmarkt Koudekerk a/d Rijn

Eigenlijk had ik me voorgenomen om geen wintermarkten meer te doen. Vorig jaar hebben Bryan en ik op de Pepernotenmarkt in Amstelveen gestaan. Het was er vreselijk rustig en toen na een flinke hoosbui al het water uit de luifel niet alleen op mij terecht kwam, maar ook op mijn handel, nam ik me voor: dat nooit meer!

Maar ja, hoe gaat dat? Dan word je gebeld door de organisatie van de Kerstmarkt in Koudekerk a/d Rijn, of je dit jaar weer wilt komen. En eigenlijk heb ik wel een zwak voor die markt. Toen ik op 11 december 2009 mijn allerlaatste werkdag op kantoor had (na bijna 13 jaar in het bedrijf van mijn ouders te hebben gewerkt), was de Kerstmarkt in Koudekerk de allereerste markt die ik deed. Er zouden er nog vele volgen... Voor mij markeert deze Kerstmarkt het begin van mijn full-time Stip & Bloem periode. Toch wel bijzonder!

Ik was niet direct overtuigd: de koude, natte Pepernotenmarkt zat nog goed in mijn geheugen. Tot... ik hoorde dat ik een kraam kon huren in een verwarmde tent. Kijk, dat verandert de zaak!

Om een lang verhaal kort te maken:
Op zaterdag 10 december is Stip & Bloem van 14:00 tot 18:00 aanwezig op de Kerstmarkt/Ladiesday in de dorpskern van Koudekerk a/d Rijn. Dit is een kleinschalige, maar daardoor super gezellige markt. De dames (en heren natuurlijk ook...) van Rijnwoude kunnen hier leuke ideeën opdoen voor de Kerstperiode. Make-up, haren en nagels, sieraden, eten en drinken, kerstdecoraties én natuurlijk een selectie uit het assortiment van Stip & Bloem. Aansluitend is er ook nog een leuk avondprogramma.

Bij iedere aankoop ontvang je op deze middag ook nog eens een leuk cadeautje van Stip & Bloem!

Ik zou het gezellig vinden als je langs komt!

Groetjes,
Wendy

3 opmerkingen:

Door Jolanda zei

Hoi Wendy, kijk dat is inderdaad andere koek, lekker in een verwarmde tent, daar mogen ze mij ook wel voor vragen (volgend jaar :)) Klinkt als heel gezellig en sfeervol en wens je dan ook veel succes!

Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn zei

Dankjewel Jolanda! De verwarmde tent gaf wel de doorslag hoor ;-)

Annelies - Koozie Lifestyle zei

Succes en veel plezier Wendy!