donderdag 19 januari 2012

Dure grap...

Een maand geleden kochten wij een nieuwe wasmachine. De pret was van korte duur: na 2 weken trok ik het deurtje open en zag ik dat de wasdop in het manchet vast was geslagen. Nu, 2 weken later, zijn de monteurs net de deur uit en blijf ik achter met een factuur van 137 euro. En dan hebben de monteurs me nog gematst, door een gedeelte van de tijd niet te berekenen.

Het hele probleem was deze wasdop van Dreft:Die dop is dus scherp! En als hij in het manchet vastslaat, kan dit flinke schade geven.

Wij gaan een claim bij Dreft indienen, want dit mag gewoon niet gebeuren. Ik hoop dat het netjes opgelost wordt.

De reden dat ik deze blog plaats is om jullie te waarschuwen. Gebruik jij ook zo'n wasdop? Doe maar niet... ;-) Ik doe mijn wasmiddel voortaan gewoon weer in het laatje!

12 opmerkingen:

Bea zei

Wat fijn dat je even een waarschuwing geeft. Nu maar hopen dat er iets met jullie klacht gedaan wordt, hou je ons op de hoogte?
Groetjes Bea.

Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn zei

Dat zal ik zeker doen Bea! Bryan gaat zich even buigen over een mooie brief en zodra ik een reactie heb, plaats ik zeker even een blogje.

Ingrid zei

Ariel heeft ook deze doppen, ik gebruik ze ook, vanaf vandaag dus niet meer! Ik hoop voor je dat het netjes opgelost wordt!

Juf Juul zei

Ik gebruik al heel lang geen wasdoppen meer, van welk merk ook, er is bij mij nl wel eens een kledingstuk door kapot gegaan !
Ik doe alles dus gewoon weer lekker ouderwets in het bakje ;-)

Karin (Thyralantijn) zei

Gelukkig gebruik ik een wasbolletje en de doppen niet. Ik was altijd bang voor mijn was, maar niet gedacht dat het flink schade kan doen aan de wasmachine. Hopelijk komt Dreft je wat tegemoet.

Anoniem zei

Balen zeg! Of het jouw schuld is van die dop. Zou mooi niet betalen en de rekening naar dreft sturen! Ben heel erg benieuwd wat hier uit komt. Succes!

Sandra zei

Pfff, duur grapje inderdaad! Hoop voor jullie dat Dreft zich van zijn goede kant laat zien...

Annelies - Koozie Lifestyle zei

Ook ik doe al lange tijd alles in 't laatje, werkt nog steeds prima! Goed van je dat je op deze manier mensen wilt waarschuwen "beware of the wasdop!"

Elly (creatieveling Elly) zei

mijn ouders hebben ook problemen met de wasmachine en waarschijnlijk hier door. Ik heb het gelijk gedeeld via mijn facebook. Bedankt voor de waarschuwing.

Ingrid zei

dank je voor de waarschuwing !! ik gebruik de bolletjes, zijn wat groter als die dop denk ik..
als Dreft (Unilever??) het nu maar netjes afhandelt ..
succes met verhalen van de kosten.

Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn zei

Allemaal bedankt voor jullie reactie!

Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn zei

Een update: de schade wordt volledig vergoed door Procter & Gamble: zie mijn nieuwe blog!