vrijdag 6 juli 2012

OnderzettersVorig jaar volgde ik een workshop haken bij Echt Studio, omdat het me maar niet lukte om uit een boekje te leren haken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Niet alleen is zo'n workshop bij Kim super gezellig, maar nu ben ik ook helemaal verslaafd.
Ik vind het vaak moeilijk om van de computer weg te lopen, maar nu met deze mooie zomeravonden vind ik het heerlijk om in de tuin te zitten met een haakwerkje. Gewoon even niets, alleen maar haken, genieten van mijn geurende kamperfoelie en van de zingende merels.

De laatste 2 weken ben ik bezig geweest om onderzetters te haken voor 2 vriendinnen. De een ging met mij op workshop, maar is (nog) niet gegrepen door het haakvirus. En de ander kan (nog) niet haken. Dus haakte ik voor ze, ook omdat zij heel wat kopjes thee voor mij hebben ingeschonken het afgelopen schooljaar. Vriendin nummer 3 haakt dagelijks en een stuk mooier dan ik dat kan, dus die mag ze zelf maken  ;-)

Het patroon van deze onderzetters vond ik op Pinterest en komt van deze blog. En geloof me, het viel nog niet mee om voor het eerst vanaf een Amerikaans patroon te haken. Maar het is gelukt!

foto: Echt Studio
Het volgende project ligt al klaar: een omslagdoek, voor tijdens die zomerse avonden in de tuin. Ik kocht het patroon en de katoen bij Echt Studio en kan niet wachten om er aan te beginnen.

Ik wens jullie in regio Zuid en Midden een hele fijne zomervakantie! Voor regio Noord duurt het nog even, maar die mogen dan ook weer langer door genieten. 

Een fijn weekend!


1 opmerking:

Karin (Thyralantijn) zei

Wat leuk! jij hebt ook een blog! Ik kom je nu pas tegen, maar ben je gelijk gaan volgen hoor!