maandag 6 februari 2012

Seizoenen

Het is een rommelige week in huize Stip & Bloem. Bryan, mijn man, zit tussen 2 freelance opdrachten in en is dus een weekje thuis. En Megan is niet helemaal fit, dus ook die is vandaag thuis. En ook al werk ik wel gewoon door, toch kun je dan je draai niet zo goed vinden. En inspiratie voor een nieuwe blog heb ik al helemaal niet... 

Zal ik dan maar gewoon wat mooie foto's laten zien? Deze heeft Bryan dit weekend gemaakt bij de Westeinderplassen. Prachtig toch? En ook al vind ik de winter prachtig en kan ik er ook echt van genieten, toch verlang ik stiekem al naar de lente. Vorige week werd ik verwend met dit servies van Room Seven. Ik ben er zo blij mee! Het staat op mijn theekastje en ik kan mijn ogen er nog steeds niet vanaf houden... Ik krijg er echt een voorjaarsgevoel van. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog steeds geen thee uit heb gedronken, maar dat ga ik vanavond doen! En dan gebruik ik dat kleine schaaltje voor wat roze/witte M&M's uit de M&M's store in Londen :-)

Ieder seizoen heeft voor mij zijn charme. Nu genieten we nog even van de winterse taferelen, maar ik hoop ook snel van de lente te kunnen genieten! 

Een fijne avond!
Lieve groet,
Wendy

2 opmerkingen:

Charlotte zei

Wat een leuke foto's !

Esmeralda zei

Wat mooi die foto's van dat ijs!
Het is net een kunstwerk opzich.
Enuhh dat servies leuk leuk leuk.

Groetjes Esmeralda