woensdag 16 mei 2012

GenietmomentjeNa een paar hele drukke weken in de webshop (waar ik heel dankbaar voor ben) en 2 markten die vrij dicht op elkaar gepland waren, zijn een paar dagen in een iets lager tempo echt noodzakelijk. Dat betekent soms dat je een beslissing moet nemen die je eigenlijk niet wilt nemen. Toch heb ik gisteren besloten om aanstaande zondag niet met een kraam op het schaapscheerdersfestival van de Alphense kinderboerderij te gaan staan. Ik draag de kinderboerderij een warm hart toe en ik adviseer jullie ook zeker om langs te gaan komende zondag! Meer info vind je hier.

Ik zelf ga een paar dagen genieten. Genieten van mijn gezin, even tijd maken op alle marktrommel weer op te ruimen en van het weekend lekker een dagje er op uit, naar mijn moeder, oma en tantes die een weekje op vakantie zijn.

Het geluk zit in kleine dingen: zoals mijn mooie viburnum in de tuin, die nu volop in bloei staat. Ongelofelijk hoe mooi zo'n plant kan worden in slechts een paar jaar tijd. En alhoewel het me altijd aan het hart gaat om er in te knippen, heb ik dat toch gedaan. 2 mooie takken staan er nu in deze emaille kan. En eigenlijk zie je het in de tuin niet eens... Samen met het mariabeeld dat ik vorig jaar van mijn oma's verjaardagsgeld kocht, de rozenkrans die ik van een lieve vriendin kreeg en wat kaarsen is dit voor mij een heel rustgevend hoekje. En ach... die blauwe (paas)eitjes kunnen nog best toch?

Ik wens jullie allen een heel mooi (lang) weekend toe!

4 opmerkingen:

Esmeralda zei

het is een mooi hoekje geworden.
En denk idd ook aan jezelf, soms niet leuk maar soms moet het even.
Geniet van een heerlijk lang weekend met je gezin.

Lieve groetjes Esmeralda

meta zei

geniet ervan!

Zaanse Zolder zei

Via via kom ik op je blogje... zoals het vaak gaat hè.
Wat mooi dat zachte blauw, ik houd ervan :-)
Je hebt er een volger bij hoor, leuk!
Groet van Sylvia

Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn zei

Dankjewel Sylvia, en ik volg jou natuurlijk terug, gezellig!