vrijdag 25 mei 2012

Lentekriebels

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik het een paar dagen wat rustiger aan ging doen. Ik kan je vertellen: het was heerlijk! Ook de afgelopen dagen heb ik regelmatig genoten van het mooie weer. Het is zo na de moederdag en met deze temperaturen wat rustiger in de webshop en dat geeft ook mij de tijd om af en toe gewoon even lekker in de tuin te werken, of even te zitten haken, lezen of surfen op het net.

Gisteravond gingen we met zijn 3-tjes even naar Xenos om een klamboe te kopen voor Megan. En wat hadden ze daar een leuke soepkommen! Nu ben ik (zoals velen weten) een echte theedrinker en die kleine kopjes zijn dan ook niets voor mij. Nee, dan deze! En zo zat ik dus gisteravond met een grote kom thee en een haakwerkje in de tuin. Inmiddels heb ik de derde Afrikaanse bloem ook afgehaakt en de eerste twee gedeeltelijk uitgehaald en verbeterd. Al doende leert men ten slotte. Heerlijk, die lente avonden!

Vanaf volgende week gaat het tempo er hier weer in en kom ik weer met wat nieuwe artikelen. Ook bereid ik mij langzaam maar zeker voor op de Markt onder de Linden in de oude dorpskern van Noordwijk, waar Bryan en ik in het weekend van 9 en 10 juni zullen staan. Hier lees je er meer over.

Ik wens jullie een heel fijn Pinksterweekend!

1 opmerking:

Karin (Thyralantijn) zei

Wat leuk worden ze zeg! Lieve kleurtjes ook. En jeetje wat een mega-theekop! xD