zaterdag 27 oktober 2012

Open Huis en Leeuwenhorst Winterfair

Alhoewel webshoppen natuurlijk heerlijk is (geen parkeergeld, geen drukte, niet door kou of regen), is het soms ook wel prettig om eens "live" te shoppen. In november is daar twee keer de gelegenheid voor!

Op zaterdag 17 en zondag 18 november staat Stip & Bloem voor het eerst op de Leeuwenhorst Winterfair in Noordwijkerhout. (stand A37).

"De Leeuwenhorst Winterfair in NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout is al 20 jaar dé gelegenheid om inspiratie op te doen voor de kerstdagen. Op zaterdag 17 en zondag 18 november bieden meer dan honderd standhouders verrassende bloemstukken, originele geschenken, sfeervolle brocante en een overvloed aan lekkere spullen.

Daarnaast ook serviezen, tafelkleden en –decoraties, maar ook exclusieve wollen en suède kleding, stoere outdoorkleding, Noorse truien en warme laarzen. Diversiteit is de kracht van de Winterfair!"

Leeuwenhorst WinterfairOp vrijdagavond 23 november en zaterdagmiddag 24 november organiseert Stip & Bloem een open huis, in samenwerking met Echt Studio. Wij zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje, terwijl jij de leukste Sint - en Kerstcadeautjes bij elkaar shopt. Toegang is gratis en neem gerust je moeder, vriendin of buurvrouw mee!

Open Huis Stip & BloemGeen opmerkingen: