dinsdag 30 oktober 2012

Wat kies jij: een thermosfles of koeltasje?

Deze Disaster Designs thermosflessen houden jouw koffie, thee of (vooruit) warme chocomelk heerlijk warm tijdens deze herfst en winter. Ideaal als je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar je werk of naar school gaat. Geen smerige automatenkoffie meer, je neemt gewoon deze thermosfles met jouw favoriete drankje mee! Dat bespaart je ook nog eens flink wat geld...

Ze zijn er in twee uitvoeringen: de Bon Voyage (blauwe dop) of de Songbird (rode dop).

Maar soms wil je juist liever iets koel houden. De lunch van je kind bijvoorbeeld, als hij of zij overblijft. Niet alle scholen hebben een koelkast waar de leerlingen gebruik van mogen maken en dan is zo'n koeltasje ideaal! Bij heel hoge temperaturen doe je er een extra koelelement bij en de lunch blijft heerlijk fris!

De koeltasjes worden ook heel veel besteld door moeders die borstvoeding geven. En dat is goed te begrijpen, want in dit praktische koeltasje houd je de gekolfde melk heerlijk koel. Het tasje is lekker ruim.
Er zijn meer dan 10 dessins zodat er voor ieder jongetje, meisje of mama wel iets geschikt is. De koeltasjes zijn allemaal op voorraad. Indien er met iDeal is betaald, worden ze bijna altijd dezelfde dag nog verzonden. En wat ook fijn is: ze passen door de brievenbus.

Een overzicht van alle dessins vind je hier.
 


Tot de volgende blog!

Lieve groet,
Wendy


Geen opmerkingen: