donderdag 9 augustus 2012

Opruimwoede

Het overkomt me wel vaker: opruimwoede. Ineens wil ik alles anders/leger/opgeruimder/schoner in huis, en wel NU. De afgelopen week ben ik dan ook flink aan het ruimen geweest, om weer wat meer ruimte in mijn kasten te krijgen. Morgen ga ik de keuken nog schilderen en dan vind ik het welletjes. Voor zo lang het duurt ;-).

Ondanks deze zomerschoonmaak is Stip & Bloem natuurlijk gewoon geopend. Bestellingen worden zoals gewoonlijk dezelfde dag nog verzonden. En ook aan de website wordt nog regelmatig gewerkt. De nieuwe artikelen staan allemaal weer online. En wat ook nieuw is: het is nu nog eenvoudiger om Clayre & Eef quilts te bestellen. Er staan er al een heleboel op de site, en zit die van jou er toch niet tussen? Dan kan ik die natuurlijk altijd voor je bestellen.


Volgende week is het alweer de laatste week schoolvakantie in onze regio. Megan heeft die week vakantiespel, geweldig vindt ze dat. In Alphen a/d Rijn is het vakantiespel echt een begrip, en terecht!

Er moet iedere dag een lunchpakketje mee en laat ik daar nu de leukste koeltasjes en lunchtrommeltjes voor hebben! Een veldfles met wat drinken mee, karabijnhaak (niet inbegrepen) er aan zodat hij aan haar broek kan hangen en klaar! Je vindt al deze artikelen in de rubriek Back to School Ik wens jullie alvast een geweldig weekend! Zondag heb ik mooi weer besteld, want dan ben ik jarig :-) 

Tot de volgende blog!


1 opmerking:

Marièlle zei

Ik hoorde net dat het het weekend goed strandweer wordt dus met die zon op zondag komt het denk ik helemaal goed, fijne dag alvast!